Imantdienas šogad 2.jūlijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Imantdienas šogad notiks 2. jūlijā, Cēsu Pils parka estrādē, informēja pasākuma rīkotāji.

Vienlaicīgi paredzēts sumināt komponistu 70. dzimšanas dienā, un, piedāvājot trīs dažādas dziesmu programmas, kuras vienos ne vien piederība Imantam Kalniņam, bet arī plašs izpildītāju un viesu sastāvs.

Šogad Imantdienās gaidāmi daudzi muzikāli pārsteigumi un viesu līdzdalība. Koncerta piramajā daļā ar savu labāko dziesmu programmu muzicēs grupa "Turaidas Roze", Olga Rajecka un Uģis Roze. Pēc ilga pārtraukuma kopā ar grupu muzicēs arī pats komponists.

Koncerta otrajā daļā skanēs pirmās latviešu rokoperas "Ej, jūs tur" koncertiestudējums. 70. gados radīto muzikālo stāstu uz skatuves izdzīvos Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa, Marts Kristiāns Kalniņš un vokālā grupa "Framest". Rokoperas skanējumu krāšņāku darīs arī instrumentālisti Ints Dālderis (klarnete) un Dita Kremberga (flauta).

Savukārt koncerta trešajā daļā tautā īpaši iemīļotas Imanta Kalniņa dziesmas spēlēs grupa "Autobuss debesīs" Marta Kristiāna Kalniņa vadībā. Kā viesi piedalīsies arī dziedātāja Ance Krauze un rokmūziķis Gvido Linga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu