Mielavs arī šogad dziedās pie Uzvaras pieminekļa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

9.maijā pie Uzvaras pieminekļa uzstāsies dziedātājs Ainars Mielavs, tādējādi papildinot pasākumus Nacisma sagrāves un Otrā pasaules kara upuru piemiņas dienai un Uzvaras svētkiem, informē pasākumu rīkotāja biedrība "9.maijs.lv".

Mielavs uz skatuves pie Uzvaras pieminekļa kāps 9.maijā plkst. 20.40.

Biedrība norādīja, ka arī šogad Uzvaras pieminekļa pakājē pasākumi notiks gan 8., gan 9. maijā un koncertos uzstāsies daudzi pašdarbības kolektīvi no Rīgas un citiem Latvijas reģioniem, kā arī vairāki profesionāli izpildītāji.

Biedrība informēja, ka 9.maijā koncerts sāksies plkst. 9 ar tiešo translāciju no parādes Sarkanajā laukumā Maskavā. Pasākumu noslēgs Sanktpēterburgas Kazaku deju un dziesmu ansamblis, tad sekos uguņošana.

Mielavs pērn pie pieminekļa uzstājās 8.maijā, ar šo uzstāšanos izraisot plašas diskusijas un izpelnoties zināmas auditorijas pārmetumus.

"Manā uztverē nekas nav jāpaskaidro. Es atrados tur un dziedāju, jo visa pasaule atzīmēja 2. pasaules kara beigas.

Nezinu, kas vēl būtu jāpaskaidro," savā jaunajā radio raidījumā "Radio 101" savu lēmumu uzstāties komentējis pats Mielavs.

8.maijā visā pasaulē piemin Otrā pasaules kara upurus un nacisma sagrāvi, bet 9.maijā Uzvaras dienu plaši atzīmē Krievijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu