"Fonofest" izziņo rokmūzikas skatuves vārdus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar Cēsu novadā notiekošajā mūzikas festivālā "Fonofest" uz rokmūzikas skatuves uzstāsies 12 mūzikas grupas, pārstāvot dažādas valstis, informē festivāla pārstāvis Jānis Sildniks.

Uz rokmūzikas skatuves šogad būs iespējams redzēt tādas grupas kā "Cilice" no Nīderlandes, "Schizma" no Polijas, pašmāju grupas "Sanctimony", "Huskvarn", "Faithful In Misfortune", "Lie Lie Sister", "Black Apple Market" un "PND", "Burn Still" no Igaunijas, "My Ocean" no Baltkrievijas, "Nina’s School" no Francijas un "Sin Trade" no Somijas.

Ņemot vērā to, ka festivālā kopumā darbosies četras skatuves, rokmūzikas skatuve tiks izbūvēta masīvā telts konstrukcijā, to aprīkojot ar jaudīgu skaņu un gaismu aparatūru. Šādā veidā tiks veicināta gan atmosfēra, gan sadalīta festivāla skaņa, ļaujot vienlaikus skanēt vairākām skatuvēm, stāstīja Sildniks.

Mūzikas festivāls "Fonofest" šovasar Cēsu novada "Uplandos" notiks 8. un 9. jūlijā. Festivālā uz četrām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 40 grupas no astoņām valstīm. Uz "Fonofest" galvenās un "Radio101" skatuves uzstāsies britu folkroka mākslinieks Frenks Tērners ar grupu, kā arī tādas apvienības kā "Dzelzs vilks", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Pete Anderson and The Swamp Shakers", "Musiqq", "Transleiteris", "Inokentijs Mārpls", "The Burning Hell" no Kanādas, "P.O.Box" no Francijas, kā arī daudzas citas grupas.

Ar festivāla programmu interesenti var iepazīties mājaslapā "www.fonofest.com", bet biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

"Fonofest"
"Fonofest" Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu