"Musiqq" neiekļūst Eirovīzijas finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas grupa "Musiqq" ceturtdien, 12.maijā, startēja Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā Vācijā un kopā ar citiem pretendentiem cīnījās par iekļūšanu lielajā Eirovīzijas finālā. Diemžēl "Musiqq" dziedātā "Angel In Disguise" nekvalificējās Eirovīzijas finālam.

"Musiqq" ar dziesmu "Angel In Disguise" otrajā pusfinālā startēja ar 17. kārtas numuru. Latvijai tajā bija jākonkurē ar Nīderlandes, Bosnijas un Hercegovinas, Ukrainas, Kipras, Austrijas, Zviedrijas, Moldovas, Beļģijas, Slovākijas, Izraēlas, Maķedonijas, Dānijas, Baltkrievijas, Bulgārijas, Igaunijas, Rumānijas, Slovēnijas un Īrijas mūziķiem.

Vietu finālā izcīnīja pārstāvji no Igaunijas, Rumānijas, Moldovas, Īrijas, Bosnijas un Hercegovinas, Dānijas, Austrijas, Ukrainas, Slovēnijas, Zviedrijas.

Kā ziņots, no pirmā pusfināla finālam kvalificējusies Lietuvas dziedātāja Evelīna Sašenko ar izpildīto dziesmu "C'est Ma Vie", kā arī Serbija ar dziesmu "Čaroban", Grieķija ar dziesmu "Watch My Dance", Azerbaidžāna ar dziesmu "Running Scared", Gruzija ar dziesmu "One More Day", Šveice ar dziesmu "In Love For A While", Ungārija ar dziesmu "What About My Dreams?", Somijas izpildītājs "Paradise Oskar" ar dziesmu "Da Da Dam", Krievijas izpildītājs Aleksejs Vorobjovs ar dziesmu "Get You" un Īslandes puišu grupa "Sjonni's Friends" ar dziesmu "Coming Home".

Finālā no abiem pusfināliem tālāk tikušo valstu pārstāvjiem pievienosies arī Vācijas, Anglijas, Francijas, Spānijas un Itālijas izpildītāji.

Atgādinām, ka arī pagājušogad un pirms diviem gadiem Latvijas pārstāvji Intars Busulis un Aiša neiekļuva Eirovīzijas finālā.

Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls notiks sestdien, 14.maijā. Tiešraide no Diseldorfas Latvijas Televīzijā sāksies desmitos vakarā. Finālu komentēs Valters Frīdenbergs, bet Latvijas balsojuma rezultātus paziņos Aija Andrejeva.

Balsot varēs visas Eirovīzijas konkursa dalībvalstis, arī tās, kas nekvalificējās finālam. Balsojums kopumā notiks 43 valstīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu