Izdots jauns mūzikas žurnāls "Figaro"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien viesnīcas "Gutenbergs" 5. stāva jumta terasē notika jaunā izklaides un mūzikas žurnāla "Figaro" prezentācija. Žurnāls paredzēts plašam lasītāju lokam un jau nopērkams preses tirdzniecības vietās.

Jaunais žurnāls, ko izdod SIA "Koncerti un Koncerti" piemērots tiem lasītājiem, kuri vēlas iegūt plašu informāciju par kvalitatīvas izklaides iespējām Latvijā un ārvalstīs, kā arī uzzināt ko vairāk par māksliniekiem, kurus klausītāji apbrīno festivālos, koncertos un televizoru ekrānos.

"Figaro" tiks izdots reizi trijos mēnešos. Tā galvenā redaktore ir Una Griškeviča, savukārt "Figaro" direktore Līva Šmūldere.

Izdots jauns mūzikas žurnāls "Figaro"
Izdots jauns mūzikas žurnāls "Figaro" Foto: TVNET

Žurnāla pirmajā numurā lasāma intervija ar pasaulslaveno latviešu vijolnieci Baibu Skridi, kura kopā ar orķestri "Kremerata Baltica" uzstāsies Senās mūzikas festivāla noslēgumā, stāsts par Pētera Vaska fonda dibinātāju uzņēmēju Regīnu Deičmani, ģimenei draudzīgāko festivālu apskats, kā arī iespēja uzzināt to, kas šovasar gaidāms Rundāles pilī. Savus iespaidus par Amerikas slavenākajā blūza klubā "Blue Notes" piedzīvoto žurnālam stāsta dziedātājs Intars Busulis, savukārt mūziķis Marts Kristiāns Kalniņš dalās emocijās par piedalīšanos tēva - komponista Imanta Kalniņa - komponētās rokoperas "Ei, jūs tur!" izrādēs un atklāj, kas gaidāms Imantdienu koncertā 2.jūlijā Cēsu Pils parka estrādē.

Savas vasarīgo ēdienu receptes lasītājiem atklāj pazīstamā flautiste Dita Krenberga un diriģents Andris Veismanis, bet vairākus labus kinomūzikas albumus labas mūzikas cienītājiem iesaka bestsellera "Latvieši ir visur" autors Otto Ozols.

Žurnālā lasāmi Oresta Silabrieža, Ulda Rudaka, Ineses Lūsiņas, Santas Bindemanes un citu autoru sagatavotie materiāli. Žurnāla galvenā redaktore ir žurnāliste Una Griškevica.

Nākamais žurnāla "Figaro" numurs iznāks septembrī.

Cena: Ls 1.99.

Izdots jauns mūzikas žurnāls "Figaro"
Izdots jauns mūzikas žurnāls "Figaro" Foto: TVNET
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu