Imantdienās daudz muzikālu pārsteigumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Imantdienās, kas par godu komponista Imanta Kalniņa 70. dzimšanas dienai 2.jūlijā plkst. 20 notiks Cēsu Pils parka estrādē, šogad gaidāmi vairāki īpaši viesi un muzikāli pārsteigumi, informē mūziķis Kārlis Auzāns.

Pēc vairāku gadu pauzes šogad Imantdienās grupas "Turaidas Roze" sastāvā pie taustiņistrumentiem muzicēs pats komponists, īpaši Cēsu Pils parka estrādei piemērotā uzvedumā varēs noskatīties un noklausīties rokoperas "Ei, jūs tur!" iestudējumu ar Ditu Lūriņu un Martu Kristiānu Kalniņu galvenajās lomās, savukārt koncerta trešajā daļā kopā ar grupu "Autobuss debesīs" uzstāsies viesi.

Īpaši intriģējošs solās būt aktrises Veronikas Plotņikovas priekšnesums, jo viņa dziedās Imanta Kalniņa mūziku franču valodā, savukārt Gvido Linga ļaus visiem atcerēties 90. gadu komponista dziesmu izlasi, kur tolaik ar plašiem panākumiem dziedāja dziesmas "Dzeguzes balss" un "Melnā aronija".

Atsevišķu priekšnesumu sadatavojis arī Goran Gora, piešķirot Imanta Kalniņa mūzikai savādāku skatījumu. Viņa izpildījumā skanēs "Es redzēju sapnī" un vēl citas komponista dziesmas.

Koncerta trešajā daļā dziedās arī Rēzija Kalniņa un Marts Kristiāns Kalniņš, bet noslēgumā iecerēta sadziedāšanās, piedaloties visiem viesiem.

Sēdvietu biļetes uz gaidāmo Imantdienu koncertu ir pilnībā izpārdotas, bet "Biļešu paradīzes" kasēs vēl iespējams iegādāties ieejas biļetes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu