Baltinavas novadā festivāls "Osvalds"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

13. augustā Baltinavas novadā pēc divu gada pārtraukuma tiks rīkots mūzikas festivāls "Osvalds", informē festivāla producents Māris Lāpāns.

Atskatoties vēsturē, "Osvaldu" sabiedrība pazīst kā sava laika lielāko mūzikas festivālu Latgalē, kas tika rīkots 15. gadus pēc kārtas (no 1995. līdz 2009.gadam). Tajā piedalījušās ne tikai daudzas Latvijas pop, roka un šlāgergrupas, bet arī tādas pasaulē zināmas grupas kā "Boney-M", "Dr Alban", "Rednex" u.c.

Galvenā festivāla iezīme vienmēr ir bijusi pozitīvā aura un mūzika, kur sev interesējošas lietas var atrast gan jaunāka, gan vecāka gadagājuma, dažādu muzikālo interešu cilvēki. Pamatos šo principu organizētāji vēlas saglabāt arī turpmāk.

Trīs skatuves

Lai arī šogad festivāls neplānojas ar tādu vērienu, kāds tika sasniegts festivāla kulminācijas brīdī, tomēr arī šogad darbība norisināsies uz trīs skatuvēm – Tradicionālās, Mazās un Elektroniskās mūzikas skatuves.

Uz tradicionālās skatuves uzstāsies grupas ar jau zināmu vārdu Latvijas mūzikā un dzīvās mūzikas sastāvi. Mazā skatuve ir domāta ballīšu muzikantiem, kas būs arī piedeva brīvdabas kafejnīcas apmeklētājiem. Bet elektroniskā skatuve tradicionāli pulcēs deju mūzikas izpildītājus un fanus.

Festivāla apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt dažādas atrakcijas un izklaides. Ekskluzīvākā no šīm iespējām ir lidojums 16 m augstumā ar pārvietojamo katapultu.

Osvalds 2011 programma:

Tradicionālā skatuve - Bet Bet, Tranzīts, CrazyDolls, Latgales Dāmu Pops, Gregs & Pārsteigums, Karburators, Laikam Līdz;

Mazā skatuve – Brīvdiena, Otto, Ginc un Es, Kontrasts, Draugi, Linda &Modris, Jānis Keišs, Sākums;

Elektroniskās mūzikas skatuve - Dj Andre White (Rēzekne), Dj Ralf (Rēzekne), Dj Ansis Zvirgzdiņš (Rīga), Dj Andre Crash (Rīga), Dj BumbleBeat (Gulbene), Dj gaveR (Alūksne), Dj Čivix b2b Barik (Balvi)

Ieejas maksa: Ls 3.00 iepriekšpārdošanā, Ls 5.00 uz vietas. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu