Noklausies grupas "Tramplīni" jauno albumu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vietējie indie-pop celmlauži – grupa "Tramplīni" - pēc četrpadsmit gadus ilgas darbības nonākuši pie jauna pilnmetrāžas studijas albuma "Švīkas", ko var visā pilnībā noklausīties grupas mājas lapā un arī šajā rakstā ievietotajā grupas "bandcamp" atskaņotājā.

"Albumā iekļautas deviņas dziesmas, kuras tapušas pēdējo trīs gadu laikā. Šis albums ir ”popsīgāks”, un nosaukums "Švīkas" nebūt nenozīmē, ka esam kaut ko darījuši pavirši," smejoties atzīst dziesmu autors Jānis Birznieks.

Grupas sastāvs laika gaitā ir dažādojies, tomēr kodolu un atmosfēru dalībnieki spējuši noturēt – dziedot naivi sirsnīgas dziesmas ar savādiem dziesmu tekstiem, vieglām ģitārām un hipnotiskiem bungu ritmiem. Švīkās ģitāru spēlē Jānis Barlo, basģitāru – Uldis Kozlovskis, dzied un taustiņus spēlē Anete Kozlovska, dzied un ģitāru spēlē Jānis Birznieks, par perkusijām, piebalsīm atbildīgs Aigars Celms, bet pie bungām – Krists Solovejs. Kopš 1997. gada grupa periodiski nākusi klajā ar trīs mini albumiem – EP "Planētas", "Hallo, mazie!" un "Ziepju trauks".

Producēja "Tramplīni" kopā ar Aināru Majoru, Ierakstīts: "WeLoveSound.net" studijā Rīgā. Skaņu inženieri: Eino Kolists, Kaspars Majors. Miksēja: Brandon Eggleston (Album Leaf, the Mountain Goats), "Cloud City Sound", Portlendā. Skaņas pēcapstrāde: Nick Moon, Tone Proper Mastering, Portlendā. Zīmējumi: Daiga Krūze. Lielu paldies albuma tapšanā grupa saka "Blue" inženierim Fēliksam.

www.tramplini.lv

Albums nopērkams mūzikas ierakstu veikalos, interneta vietnē www.miesai.com, kā arī galerijā "Istaba", Lukabuka un kafejnīcā Innocent Cafe (Illy).

"Švīkas"
"Švīkas" Foto: Publicitātes foto


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu