«Oyaarss» un «Ad Noiseam» sola «Badu» martā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Vācijas ierakstu izdevniecības «Ad Noiseam» pārstāvji ir nule izziņojuši Bauskas elektroniskās mūzikas projekta oyaarss (Arvīds Laivinieks) debijas albuma izdošanu. Ieraksts tiks izdots CD formātā un tiks izplatīts starptautiskā mērogā, informē izdevniecībā.

Albums ar nosaukumu «Bads» tiks laists klajā šā gada martā. Tajā būs iekļauti 10 skaņdarbi, kas ierakstīti laika posmā no 2009. līdz 2011. gadam Bauskā, Rīgā un Kembridžā. Neskatoties uz to, ka ieraksts tiek izdots un izplatīts starptautiski, albumā dzirdamās vokālās partijas, kā arī albuma un skaņdarbu nosaukumi ir saglabāti latviešu valodā, papildus piedāvājot skaņdarbu nosaukumu tulkojumus angļu valodā.

Šis ieraksts ir Arvīda Laivinieka projekta oyaarss debijas albums. Viņa pūrā jau ir atrodami tādi ieraksti kā «A La Holeage» (2009. g., «Abstractions», Grieķija) un «Smaida greizi nākamība» (2011. g., pašizdots), kā arī vairāki sadarbības un remiksu projekti ar leibliem «Hypertension» (Beļģija), «3by3 Music» un «Moksha» (Liebritānija), u.c.

«Bads»
«Bads» Foto: Publicitātes foto

«Ad Noiseam» ir Vācijas elektroniskās mūzikas izdevniecība ar vairāk nekā 10 gadu vēsturi. To 2001. gadā Berlīnē dibināja Nikolā Ševrē (Nicolas Chevreux), un šim leiblam ir raksturīgs salīdzinoši tumšs un smagnējs skanējums. Tā paspārnē darbojas tādi elektroniskās mūzikas projekti un producenti kā Scorn, Broken Note, King Cannibal, Bong-Ra, Mobthrow, Somatic Responses, un leibla muzikālā palete ir visai plaša – no dubstep un drum’n’bass līdz pat noskaņu un trokšņu mūzikai.

Vairāk informācijas par gaidāmo albumu

4.februārī oyaarss būs skatāms vaigā un dzirdams «dzīvajā» uzstājamies radioraidījuma DabSolis piecu gadu jubilejas pasākuma ietvaros klubā Depo, Vaļņu ielā 32.

www.oyaarss.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu