«Relicseed» ar panākumiem koncertē ASV (video)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

2011. gada beigās pašmāju heavy/thrash metal apvienība «Relicseed» devās starptautiskā koncertturnejā, trīs mēnešu laikā apciemojot 14 valstis Eiropā, sniedzot koncertus Anglijā, Vācijā, Ungārijā un Horvātijā, kā arī ASV, kur uzstājās Losandželosā, Fulertonā un Sanfrancisko un piedalījās «Metallica» trīsdesmitās dzimšanas dienas svinībās. Video vietnē «Youtube» grupa publicējusi piecu minūšu garu video, kurā apkopojusi tūres iespaidus (skat. video).

Kā ziņo grupa, šogad «Relicseed» gatavojas ierakstīt jaunu albumu, kā arī turpinās Eiropas un ASV turneju. Grupa iecerējusi arī uzstāties Austrālijā un Japānā.

«Relicseed» decembrī uzstājās Sanfrancisko leģendārajā bārā «Kimo's», kur notika biedrības «Sanfrancisco’s Original Metallibash» rīkotais pasākums «Metallibash 2011: 3 Decades of Damage» par godu Amerikā ietekmīgākās thrash metal apvienības «Metallica» trīsdesmitajai dzimšanas dienai. Spēlējot gan «Metallica», gan savas kompozīcijas, grupa sniedza vairāk nekā divu stundu ilgu koncertu, ar kuru izpelnījās pazīstamā ASV mūzikas žurnālista, leģendārā žurnāla «RIP Magazine» bijušā galvenā redaktora Lonna Frenda (Lonn Friend) komentāru: «To var uzskatīt par likteņa ironiju vai smagu aizrautību un mežonīgu spēlētprasmi, bet labākā «Metallica» iedvesmotā grupa pasaulē atrodas pusceļā uz savu atzinību.

«Relicseed» ir vissmagākais, kas gāzies Austrumeiropā kopš Berlīnes mūra.»

ASV «Relicseed» spēlēja arī Losandželosas klubā «Key Club» kā somu grupas «Korpiklaani» iesildītāji, kā arī Fulertonas klubā «Slidebar».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu