Klausies fragmentus no jaunā «Prāta Vētras» albuma (60)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Survilo/TVNET

Pašmāju grupa «Prāta Vētra» publiskojusi sava jaunā studijas albuma «Vēl viena klusā daba» dziesmu fragmentus. Jau ziņots, ka albums klajā nāk 7.maijā un par īpašu cenu 7.99 Ls būs pieejams visās Latvijas Pasta nodaļās.

Albums «Vēl viena klusā daba» ierakstīts no 2011. gada septembra līdz šā gada aprīlim «Diarama Studio» Hadsonā, NY, Amerikā; «Courtyard Studio» Oksfordā, Lielbritānijā, «Ol' Ingrids place» un «Ziņģu namā» Rīgā. Albuma dziesmu producēšanā piedalījās David Field, Ian Davenport, «Prāta Vētra» un Ingars Viļums, kā arī līdzproducents Steve Durand. Albuma dizainu veidoja Līga Kitchen.


Vasarā gaidāmi seši brīvdabas koncerti

Vasarā grupa dosies Latvijas koncerttūrē, kuras ietvaros notiks seši brīvdabas koncerti - 28. jūlijā Jelgavā, 3. augustā Ventspilī, 5. augustā Saldū, 10. augustā Valmierā, 12. augustā Preiļos un noslēguma koncerts 17. augustā Rīgā SKONTO stadionā.

Biļešu tirdzniecība eKase sāksies 7. maijā līdz ar albuma iznākšanu. Biļešu cenas - sākot ar 10 LVL.

Komentāri (60)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu