Aicina ziedot ugunsgrēkā cietušajai mūziķa Haralda Sīmaņa ģimenei (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdzcilvēku palīdzība nepieciešama dziesminieka Haralda Sīmaņa ģimenei. Aizvadītās nedēļas nogalē uguns izpostījusi viņu māju Madonas novada Āronas pagastā. Māja aizdegusies no zibens spēriena un pilnībā izpostīta. Dziesminieks un viņa ģimene ir palikusi bez pajumtes un gandrīz jebkādas ikdienai nepieciešamas iedzīves. Izpostīta arī Haralda Sīmaņa studija, kurā atradās gan vairāki instrumenti, arī viņa unikālās ērģeles, gan ieraksti, kuros fiksētas idejas un ieceres.

Nelaimi pamanījuši kaimiņi, jo pats dziesminieks kopā ar ģimeni bija devies koncertēt uz Kuldīgu. Kā liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preses pārstāves Ingas Veteres sniegtā informācija, glābēji notikuma vietā ieradušies desmit minūšu laikā un centušies iespēju robežās ne tikai slāpēt liesmas, bet arī glābt vērtīgos instrumentus un aparatūru.

Šobrīd Sīmaņu ģimene ir apmetusies šķūnīti, kas palicis uguns neskarts un kopā ar ekspertiem tiek aplēsti zaudējumi un notiek nelaimes gadījuma izmeklēšana. Aronas pagasta pārvalde sola palīdzēt ģimenei ar pagaidu dzīvesvietu. Protams, uguns ir paņēmusi visas ģimenes ikdienai nepieciešamās lietas – traukus, apģērbu, mēbeles, bet visvairāk ir nepieciešami līdzekļi un materiāli, lai no krāsmatām atkal paceltos māja.

Mūziķa nodegusī dzīvesvieta Madonas pusē
Mūziķa nodegusī dzīvesvieta Madonas pusē Foto: Imants Pulkstenis

Aicinām atbalstīt Haraldu Sīmani un viņa ģimeni, ziedojot naudu vai ikdienas dzīvei nepieciešamās lietas. Jau tagad varat ziedot ar pārskaitījumu Latvijas Mūzikas atbalsta fondam:

Nodibinājums «LATVIJAS MŪZIKAS ATBALSTA FONDS»

Reģ. Nr. LV50008146971

VAS «Latvijas Hipotēku un zemes banka», LHZBLV22

Konts LVL : LV95 LHZB 2300 1943 2900 1

Jau nākamā nedēļā Latvijas Mūzikas atbalsta fonds aicinās visus uz koncertu, lai vāktu ziedojumus Haralda Sīmaņa un viņa ģimenes atbalstam. Tāpat ziedojumu kastītes būs pieejamas Vislatvijas Dziesminieku Saieta informācijas centrā, kas jau pēc divām nedēļām, no 10. līdz 12. augustam, notiks Jaunpiebalgas novada Lielkrūzēs.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu