Festivālā «Bildes 2012» izskanēs astoņi koncerti (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ikgadējais mūzika un mākslas festivāls «Bildes 2012» klausītājiem šoreiz piedāvās astoņus koncertus, kā arī mūziķu un mākslinieku izstādi, informē «Bilžu biroja» vadītāja Tija Auziņa.

Šogad festivāla koncerti no 14.oktobra līdz 16.oktobrim un 27.oktobrī notiks Lielajā ģildē, bet no 1.novembra līdz 3.novembrim koncerti norisināsies Rīgas Kongresu namā, savukārt tirdzniecības centrā «Spice Home» jau 8.oktobrī tiks atklāta mūziķu un mākslinieku «Bilžu» vasaras nometnē tapusī izstāde «Maska - kas aiz tās?».

Mūzikas un mākslas festivāls «Bildes 2012» Lielajā ģildē sāksies ar folkkoncertu, kurā muzicēs Ieva Akuratere, brāļi Ziemeļi, Sandra Bula-Ziemele, Eduards Cauna, Kaspars Dimiters, Anta Eņģele, Juris Hiršs, Jānis Jansons, Agita Kaužēna, Uldis Kākulis, Helēna Kozlova, Elīna Līce, Ēriks Loks, Arnis Miltiņš, Andris Mucenieks, Uldis Ozols un citi.

15.oktobrī norisināsies jauno dziesminieku autorvakars, un tajā ar savām dziesmām uzstāsies Imants Daksis, Stefans Dimiters, Andis Grīva, Kārlis Kazāks, Ansis Klintsons, Anete Kozlovska, Mārtiņš Križevics, Laura Lō, Mikus Straume, Gatis Zotovs un citi.

Savukārt 16.oktobrī festivāls klausītājiem piedāvās blūza koncertu, kurā spēlēs dažādas grupas «Ainars Pūpols & Ė Blues», «Bite's Blues Band», «The Blues Gang», «Coolmans report», «Fortress», «Ginta Žilinska Boogie Woogie Trio», «Latvian Blues Band», projekts «Latviešu blūzi», «Mozambika» un citas.

Festivāla pirmās daļas koncerti Lielajā ģildē noslēgsies 27.oktobrī, kad, piedaloties Latvijas teātru aktieriem, notiks Vara Vētras otrās dziesmu programmas koncerts.

Rīgas Kongresu namā «Bildes 2012» koncerti sāksies 1.novembrī ar jauno grupu un «Bilžu» veterānu kopprojektu koncertu, bet nākamajā dienā notiks koncerts, kurā uzstāsies «Bildēs» sevi jau pieteikušas un vairs ne tik jaunas grupas, piemēram, «The Afternoon», «Ar basām kājām», «CanZone», «The Factor», «H.E.D.A.K.E.», «Kailā patiesība» un citas.

«Bildes 2012» noslēgsies 3.novembrī ar diviem koncertiem. Pa dienu notiks koncerts bērniem, kurā uzstāsies «Dzeguzīte», «Jūras akmentiņi», Kaukuļu ģimene, «Knīpas un knauķi», «Podziņas», «Rīgas akmentiņi», Samanta un Haralds Sīmanis, «Tu un es», «Tev un man un Igeta Gaiķe», «Vējā un Nikolajs Puzikovs», kā arī citi. Savukārt vakarā notiks «Bilžu» veterānu koncerts, kurā klausītājus priecēs «Harijs Zariņš & Colt», «Dzidriņas megasistēma», «Keksi», Ginta Krievkalne ar grupu, «Laimis & Sus Tangueros», «Latvian Blues Band», Ēriks Loks, Gunārs Meijers, «Otra puse» Daiga Petkēviča, «Putnu balle» un «Rīgas viļņi» un citi.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz koncertu var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu