«Bildēs» jauno dziesminieku autorvakars (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas un mākslas festivāls «Bildes», sekojot pagājušā gada veiksmei, arī šogad akustisko priekšnesumu programmu papildinās ar mierīgās un atmosfēriskās noskaņās ieturētu jauno dziesminieku autorvakaru. Koncerts būs klausāms Lielajā ģildē šovakar, 15.oktobrī plkst.19, informēja «Bilžu biroja» vadītāja Tija Auziņa.

Šogad festivāls klausītājiem, līdzīgi kā pirms gada, piedāvās jauno dziesminieku autorvakaru, cerot laika gaitā to nostiprināt kā neatņemamu «Bilžu» koncertu sastāvdaļu un tradīciju. Muzikālā ziņā to varētu raksturot kā folkkoncerta turpinājumu, kam raksturīgas īpaši emocionālas un akustiskā manierē ieturētas dziesmas.

Šajā koncertā uzstāsies dziesminieks Mikus Straume, kuru piedalīties programmā mudinājusi sirsnīgā noskaņa. Pirmoreiz šogad «Bildēs» uzstāsies Stefans Ezra Dimiters, kurš jau bērnībā iepazinis festivāla pozitīvo atmosfēru, vērojot tēva Kaspara Dimitera uzstāšanos.

Jauno dziesminieku autorvakara koncertā uzstāties arī Mikus Frišfelds, Elizabete Balčus, Imants Daksis, Andis Grīva, Kārlis Kazāks, Ansis Klintsons, Anete Kozlovska, Mārtiņš Križevics, Kristīne Krūgaļauža-Lielbārde, Laura Lō, Juris Ludženieks, Lauris Valters, Gatis Zotovs un citi.

Koncertu vadīs Kārlis Kazāks.

***

Jau ziņots, ka mūzikas un mākslas festivāls «Bildes» šoreiz tiks atklāts 14.oktobrī Lielajā ģildē ar lielo folkkoncertu, kurā uzstāsies daudzi tautā iemīļoti folkmūzikas mākslinieki.

Mūzikas un mākslas festivāla «Bildes 2012» laikā notiks arī citi koncerti. 16.oktobrī Lielajā ģildē notiks blūza koncerts, savukārt Rīgas Kongresu namā no 1.novembra līdz 3.novembrim būs iespēja vērot jauno grupu un «Bilžu» veterānu kopprojektu koncertu, «Bildēs» sevi jau pieteikušo grupu koncertu, kā arī notiks koncerts bērniem un «Bilžu» veterānu koncerts.

Savukārt līdz 29.oktobrim tirdzniecības centrā «Spice Home» apskatāma festivāla izstāde «Maskas».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu