Bukmeikeri Eirovīzijā uzvaru prognozē Samantai Tīnai (127)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kompānijas «Betsafe.com» bukmeikeri prognozē, ka nedēļas nogalē Eirovīzijas nacionālās atlases finālā «Dziesma 2013» tiesības pārstāvēt Latviju starptautiskajā konkursā iegūs dziedātāja Samanta Tīna ar dziesmu «I Need a Hero». No iepriekšējiem Eirovīzijas nacionālās atlases fināliem var secināt, ka viens no svarīgākajiem uzvaras faktoriem ir dziedātāja vai grupas popularitāte Latvijā. Tāpat, protams, skatītāji un īpaši žūrija izvērtē konkrēto dziesmu un priekšnesumu. Tīna pēdējos gados ir iekarojusi savu vietu uz Latvijas popmūzikas skatuves, norādīja «Betsafe.com» bukmeikers Roberts Egle.

Dziedātāja jau pirms gada kopā ar Dāvidu Kalandiju nacionālajā finālā izcīnīja otro vietu un šogad ir galvenā favorīte uz uzvaru. «Tīnai ir ļoti laba un emocionāla dziesma, spēcīga balss un harisma, kas daudziem nostrādās kā argumenti, lai izdarītu savu izvēli par labu viņai. Galveno konkurenci viņai varētu radīt grupa «PeR» ar dziesmu «Here We Go»,» skaidroja Egle.

Grupa «PeR» ir piedalījusies finālā arī iepriekšējos gados, un ar katru gadu konkursā viņiem ir klājies arvien labāk, pērn izcīnot piekto vietu. Puiši ir apņēmības pilni uzvarēt, un viņu lielākie trumpji ir atraktīvais priekšnesums un spēja aizraut publiku. Tāpat pārsteigumu varam sagaidīt gan no Niko, gan no «Headline», kas noteikti pieskaitāma favorītu pulkam, atzina bukmeikers.

Saskaņā ar «Betsafe.com» bukmeikeru prognozēm totalizatora klientiem ir iespēja likt savas likmes uz koeficientu 1.50, prognozējot, ka Eirovīzijas nacionālās atlases finālā uzvarēs Tīna ar dziesmu «I Need a Hero». Tiem totalizatora spēlētājiem, kuri prognozēs grupas «PeR» uzvaru, tiek piedāvāts veikt likmes uz koeficientu 2.95. Bez šiem diviem favorītiem ir iespējams veikt likmes arī uz visu pārējo fināla dalībnieku uzvaru.

Jau ziņots, ka sestdien, 16.februārī, notiekošo Eirovīzijas nacionālās atlases «Dziesma 2013» finālu atklās jaunais dziedātājs Niko ar dziesmu «One».

Komentāri (127)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu