Ģenerālmēģinājumā konkursanti atklāj savus hobijus (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ventspilī noslēdzies Eirovīzijas nacionālās atlases fināla ģenerālmēģinājums. Kā novēroja TVNET, fināla dalībnieki savās video vizītkartēs atklāja iecienītākos sporta veidus un talantus, lielākos sasniegumus savā dzīvē. Vairāki konkursanti mazliet koriģējuši savu priekšnesumu.

(papildināts ar fotogaleriju no ģenerālmēģinājuma)

Pirmais uzstājas dziedātājs Niko ar dziesmu «One» jeb «Viens vesels». Niko Eirovīzijas vizītkartē atklāj, ka atradis laiku, lai mācītu dejot bērniem, kā arī atzina, ka viņam patīk bokss. Niko savā Eirovīzijas priekšnesumā nav ieviesis īpašas korekcijas. Vien dejotāju tērpos dziesmas laikā iemirdzas aksesuārs – sirds formā.

Foto no ģenerālmēģinājuma
Foto no ģenerālmēģinājuma Foto: Santa Sergejeva/TVNET

Grupas PeR dalībnieki Ralfs Eilands un Edmunds Rasmanis vizītkartē izrāda bērnības dienu fotogrāfijas, kurās atspoguļoti puišu spilgtākie piedzīvojumi, izzinot pasauli. «PeR» pirmā fināla dziesmas «Sad Trumpet» priekšnesumā nav ieviestas korekcijas, tas ir tieši tāds pats kā pusfinālā.

Grupas «Pieneņu vīns» soliste Evelīna Protektore bērnībā vēlējās kļūt par seismoloģi, jau vēlāk viņai iepatikās fotografēšana. Grupas izpildītās dziesmas «The One» priekšnesums un skatuves tērpi ir tieši tādi paši kā pusfinālā.

Dziedātāja Marta Ritova bērnībā vēlējās kļūt par veterinārārsti, bet 16 gados viena pati aizbrauca mācību apmaiņas programmā uz Ķīnu. Viņas pašas komponētās dziesmas «I am who I am» priekšnesums un skatuves tērps ir tādi paši kā pusfinālā.

Dziedātāja Liene Candy gribējusi būt friziere un ugunsdzēsējs, pabeigusi pat brīvprātīgo ugunsdzēsēju kursus. Viņas lielākais sasniegums dzīvē ir dēla piedzimšana, kas pasaulē nācis dziedātājas dzimšanas dienā. Dziesmas «Higher and Higher» priekšnesumā Liene pārsteidza ar jaunu frizūru. Viņas mati ieguvuši cirtas un vairs nav tik gari kā pusfinālā.

Dziedātāja Samanta Tīna vēlējusies kļūt par zooloģi. Samanta atzīst, ka viņa sev garastāvokli var uzlabot, iegādājoties jaunus apavus. Finālā mainījies Samantas dziesmas «I Need a Hero» skatuves priekšnesums. Samanta dzied uz īpaši izveidota paaugstinājuma, un viņas priekšnesuma laikā uz skatuves plūst dūmi.

Samanta Tīna ģenerālmēģinājumā
Samanta Tīna ģenerālmēģinājumā Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Iespējams, ka visi mūziķi taupa spēkus vakaram, kad tiks noskaidrota tā dziesma, kas sacels kājās Eiropu, pārstāvot Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas šogad norisināsies Zviedrijas pilsētā Malmē.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu