Pauls: «PeR» nopietni jāpārdomā vizuālais koptēls (99)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Komponists Raimonds Pauls, kurš sestdien tikai daļēji sekojis līdzi Eirovīzijas nacionālajai atlasei, uzskata, ka uzvarētājiem - puišu grupai «PeR» - līdz Eirovīzijas konkursam Zviedrijā vēl nopietni būs jāpiestrādā pie sava priekšnesuma. «Viņi dara savu iespēju robežās, ko var, un cenšas piesaistīt jauniešu auditoriju. Tur pie numura vēl ir nopietni jāpiestrādā un jāpārdomā vizuālais koptēls. Tam, kā viņi sevi «pārdos», ir liela nozīme,» priekšnesumu komentēja maestro. Viņš paskaidroja, ka dziesmai bieži vien ir otrā plāna loma, un galvenais ir vizuālais efekts.

Paulam ir arī savs viedoklis par balsojumu, tas esot bijis diezgan savdabīgs. Lūgts paskaidrot sīkāk, viņš teica: "Kā jau parasti, tauta balso, viņiem ir savi uzskati".

Spriežot par visu mūziķu uzstāšanos, komponists atzina, ka

spilgtu tēlu nacionālajā atlasē nav bijis

, bet, viņaprāt, viena no talantīgākajiem bijusi dziedātāja Samanta Tīna - viņas priekšnesums tuvojies profesionālai dziedāšanai.

Viņš arī neprognozēja kā puišu grupai veiksies galvenajās sacensībās Zviedrijā - viss atkarīgs no tā, kādi būs pārējie konkursanti. "Tā ir laimes spēle, tu nekad nezini, kas blakus var gadīties, cik spēcīgi ir citi," sacīja Pauls.

Komentāri (99)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu