Pasniegs Latvijas metālmūzikas gada balvas (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 22.februārī, klubā «Melnā piektdiena» notiks «Latvijas metālmūzikas gada balvas» pasniegšanas ceremonija, kurā uzstāsies Fēlikss Ķiģelis, «Sanctimony», «Apēdājs» un daudzi citi, informē pasākuma rīkotāji. Interesenti savu viedokli par balvu var paust balsošanā, kas notiek vietnē «www.ejuz.lv/444».

Kā jau katru gadu, labākie aizvadītā gada smagās mūzikas ieraksti, debitanti, koncertgrupas un to dalībnieki tiek noteikti balsošanā, taču šogad tieši labākā albuma kategorijā līdzdarbosies arī žūrija.

«Albumu izvērtēšanā rezultātu veidos fanu un žūrijas vērtējums kopīgi. To darām tāpēc, lai neitralizētu dažādas interneta balsošanas kampaņas, uz kuru ietekmēšanu latvieši ir īpaši nadzīgi,» norādīja kluba «Melnā piektdiena» līdzīpašnieks un koncertu organizators Valdis Bērzvads.

Šogad par Latvijas labākā smagā albuma godu sacenšas tādi ieraksti kā grupas «Frailty» albums «Melpomene», grupas «Diseim» albums «Holy Wrath», grupas «Deodium» albums «Saules kalpi», grupas «Soundarcade» albums «Moving the Great Hadron» un citi, kopumā 12 ieraksti.

Balvas pasniegšanas pasākums sāksies plkst. 19.30, un pasākumu vadīs dīdžejs «Deathperado».

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu