«Cita vide» izziņo pirmos māksliniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šogad no 23.augusta līdz 25.augustam Ogrē norisināsies mūzikas festivāls. Uz divām skatuvēm uzstāsies grupas «Colt», «Triānas parks», «Oranžās brīvdienas», «Audience Killers», «Colours Of Bubbles», «Martas asinis», kā arī grupa «Deeper Upper» no Lietuvas un «Lechery» no Zviedrijas, informē festivāla rīkotāju pārstāve Lelde Spārniņa.

Gaidot festivālu, arī tā apmeklētāji tiek aicināti iesaistīties sagatavošanās procesā. Lielās talkas laikā 27.aprīlī festivāla rīkotāji aicina ikvienu pievienoties Ogres saliņas sakopšanā. No plkst. 10 visi talcinieki tiks gaidīti festivāla teritorijā. Festivāla teritorija tiks uzkopta, kopīgi dziedot, bet pēc labi padarīta darba varēs baudīt tēju un cept līdzpaņemtās desiņas.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz festivālu «Cita vide» nonāks maijā «www.ticketpro.lv».

Festivālu organizē jauniešu biedrība «Ogres Rotarakta klubs» ar Ogres novada domes finansiālu atbalstu un atpūtas vietas «A Nace Place» konceptuālu atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu