Kaspars Bindemanis un «Los Masculinos» izdod albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūnija beigās izdots ģitārista un dīdžeja Kaspara Bindemaņa un ģitārista Jāņa Reiņa («Monro», «Labvēlīgais tips», «Velve» un «Miss America») Barselonā dibinātā dueta «Los Masculinos» albums.

Albums tapis četros piegājienos 20 gadu ilgā laika posmā, piedaloties neskaitāmiem māksliniekiem. Tajā apkopotas dziesmas gan no 1990. gadu projekta «Kaspar Bindeman & The Old Soldiers» laikiem, gan pēdējos gados Barselonā tapušās. Ieraksta gala variantā līdzās abiem dueta pamata dalībniekiem piedalījušies Latvijā pazīstami un leģendāri mūziķi – Vilnis Krieviņš (bungas), Skrips (bass), Juris Kulakovs (akordeons, taustiņinstrumenti), Līga un Zane Goiževskas (vokāls), DJ Monsta, Zintis Žvarts (saksofons) un Normunds «Sigals» Grīslis (trompete), Kristiāna Balčus (čells), kā arī perkusionists Tiago Loei no Brazīlijas un argentīniešu flautists un čarango ģitāras meistars Rosendo Martínez.

Programma ieskaņota spāņu un angļu valodā, taču ir arī dažu dziesmu portugāļu, latviešu un krievu versijas.

facebook.com/LosMasculinos

K. Bindemanis un J.Reinis
K. Bindemanis un J.Reinis Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu