Prezentēs Ingas Bērziņas albumu «Neizteiktie vārdi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo sestdien, 13. jūlijā, plkst. 12 Kalnciema kvartālā notiks latviešu džeza dziedātājas Ingas Bērziņas albuma prezentācija. Albums «Neizteiktie vārdi» radies kā cieņas un pateicības apliecinājums 1960.gadu latviešu džeza komponistiem R.Orem, R.Paulam, I.Vīgneram, A.Zaķim, U.Stabulniekam, I.Birkānam, kas savas mūziķa gaitas sākuši, apbrīnojot un mīlot džeza mūziku, radot savus skaņdarbus šīs burvības iespaidā.

Šodiena ir pieskārusies pagātnei, tur ienesot laikmeta korekcijas, tomēr nezaudējot tā laika elpu un romantiku.
 Albuma unikālais skanējums panākts, Ingai Bērziņai sadarbojoties ar tādiem Latvijas džeza māksliniekiem kā Madars Kalniņš, Artis Orubs un Andris Grunte, kā arī pieaicinātajiem mūziķiem Denisu Paškēviču, Konstantīnu Jemeļjanovu, Gintu Pabērzu, Raimondu Macatu, Mārci Auziņu un Kristapu Rulli.

1960. gadu mūzika transformējusies mūsdienīgā skanējumā, saglabājot tā laika liriku, kuru radījuši dzejnieki, kā A. Krūklis, L. Vāczemnieks, V. Grenkovs.

Ieraksts tapis «Sound Division» skaņu studijā, skaņu režisors - Ivars Ozols. Izdevējs Musica Baltica.

www.facebook.com/ingaberzinajazz

«Neizteiktie vārdi»
«Neizteiktie vārdi» Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu