Arturs Skutelis izdod «Siltumu» (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu urbānais mūziķis un tekstu autors Arturs Skutelis publicējis savu jaunāko albumu «Siltums», kas seko 2011. gada platei «Apziņas plūsma». Jaunajā albumā iekļautas divpadsmit kompozīcijas, un tas ir pieejams bezmaksas lejupielādei mūziķa mājaslapā (skat. resursus). Pirmajās 24 stundās albums lejupielādēts aptuveni 1500 reižu.

«Siltuma» izveidē piedalījušies tādi producenti kā Ansis Kolmanis, Kārlis Kolmanis (181 h), Ingus Lieknins (monkeymusician), Kristaps Strūbergs (milktune), Toms Horsts (Tablis), Uģis Vāloze (Oriole) un Jāzeps Žogla. Savu roku albuma tapšanā pielicis «The Big Bluff» bundzinieks Matīss Tazāns, kā arī Lauma Bērza un Zane Pērkone.

Foto: Publicitātes foto

Pats autors par albumu saka šādi: «Šis ieraksts nav paredzēts visiem, un tajā nav nekā kopīga ar mūsdienu masu mūzikas standartiem. Tas neskan pēc pieprasījuma, tajā nav sekošanas žanru diktētiem noteikumiem, nav ikonu un nav mudinājuma klanīties, pielūgt vai lūgt. Šis albums ir cilvēkam, kas staigā ar augsti paceltu galvu; visas durvis ir vaļā, un Tu, draugs, esi laipni šeit gaidīts.»

Albuma «Siltums» prezentācija paredzēta 28. septembra vakarā, klubā «Nabaklab» (Rīga, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 12).

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu