«Instrumentus» iesildīs brāļi Kauperi un gospeļmūzikas bundzinieks (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz «Instrumentu» koncertsērijas pirmajam koncertam palikušas vien trīs nedēļas, un šodien grupa kā iesildītājus saviem «Palladium» koncertiem izziņo «Carnival Youth» un «Rick Feds Society». Pirmajos trīs koncertos – 21., 22. un 23. novembrī - pirms grupas «Instrumenti» uz «Palladium» skatuves kāps indie-neofolka grupa «Carnival Youth», kas šonedēļ izdod savu pirmo radio singlu ar nosaukumu «Never Have Enough».

«Carnival Youth» sastāvā ir četri jauni puiši – Emīls Kaupers (bungas), Edgars Kaupers (ģitāra), Roberts Vanags (taustiņinstrumenti) un Aleksis Luriņš (bass). Lai arī «Carnival Youth» dibināta tikai 2011. gadā, grupa jau piedalījusies visos nozīmīgākajos festivālos Latvijā – «Positivus Festival», «Summer Sound», «Piens Fest», kā arī notikuši koncerti Francijā un Austrijā.

«Instrumentu» koncertsērijas pēdējos - 28., 29. un 30. novembra - koncertus iesildīs «Rick Feds Society». Rick Feds jeb Rihards Fedotovs ir bundzinieks, kurš, pateicoties iegūtajai prestižajai Fulbraita stipendijai, kopš 2010. gada dzīvo ASV. Savas muzikālās karjeras laikā sadarbojies ar tādiem izciliem māksliniekiem kā Marcus Miller, Betty Wright, Grace Kelly, Cuba Gooding Sr. u.c.

Kopš ierašanās ASV Rick Feds ir arī guvis ievērību kā gospeļmūzikas bundzinieks un ir zināms kā vienīgais eiropietis, kurš regulāri uzstājas lielākajās baznīcās Filadelfijā un tās reģionā. Projekts «Rick Feds Society» tika nodibināts 2013. gada sākumā, lai ar saviem domubiedriem gan ASV, gan Latvijā lauztu robežas starp dažādiem mūzikas žanriem un piedāvātu svaigu skatu uz deju mūziku.

«Instrumentu» albuma «Procrastination» koncertsērija notiks «Palladium» koncertzālē 21., 22., 23., 28., 29. un 30. novembrī.

Biļetes pieejamas «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā. Stāvvietas cena – no LVL 15, sēdvietas cena pie galdiņa – LVL 40.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu