Grupa «Sia Radikal» paziņo par izjukšanu (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par izjukšanu paziņojusi pašmāju smagās mūzikas apvienība «Sia Radikal», liecina mūziķu sociālajos tīklos publiskotā informācija.

Šā gada martā apvienība atzīmēja savu piecu gadu pastāvēšanas jubileju. Skaidrojot savas pastāvēšanas beigu cēloni, grupas «Facebook» lapā mūziķi uzsvēra, ka viņu starpā valda savstarpēja cieņa un mīlestība, tomēr katrs savas radošās izpausmes turpinās vairs ne «Sia Radikal» kolektīvā.

Sia Radikal lapa vietnē Facebook

«Sia Radikal» pašreizējā sastāvā darbojās Dainis Rijkuris, Gustavs Terzens, Alvis Bernāns, Matīss Elsbergs, kā arī Artūrs Kupčs. Publiskajā paziņojumā grupas biedri raksta:

«Fināls un pēdējā reportāža! Draugi, atbalstītāji, karsēji, sponsori, nīdēji un arī visi vienaldzīgie! Šis ir paziņojums visiem Jums! Grupa Sia Radikal aicina Jūs visus uz paši savām čigānu bērēm, uz tādām, kur dejo, priecājas un smejas! Jā - Jūs pareizi sapratāt... Sia Radikal pārtrauc savu eksistenci kā grupa, un iemesli tam ir tikai un vienīgi cilvēciski un šajā gadījumā saprātīgi... nav neviena konflikta, nav neviena aizvainotā un visi grupas dalībnieki cits citu ciena un mīl! Vienkārši Sia pats nejuta, cik ātri tiek izsmelta viena konkrēta krātuvīte, un esam saņēmušies drosmi to atzīt:):) Un uz atvadām nevis pliks paldies, bet, lūk, video no 5 gadu jubilejas kā pēdējās ballītes reportāža... Un mēs visi - Dainis, Gustavs, Matīss, Alvis un Artūrs - ar Jums tiksimies caur mūziku jau citur, jo visi turpinās realizēt savas radošās potences mūzikā!:):) Tāpēc neatvadāmies:)»

Blakus paziņojumam mūziķi publiskojuši arī video dziesmai «Viens pats» no piecgades jubilejas koncerta «Melnajā Piektdienā».

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu