Grupa «Kapakmens» izdod debijas albumu «Anti-Pozitīvs» (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju «death metal»/«punk» grupa «Kapakmens» nāk klajā ar savu debijas albumu «Anti-Pozitīvs», kurā iekļautas 16 antipozitīvas, ātras un skaudras dziesmas, informē izdevniecībā «P3lican».

Dziesmas caurvij antipozitīvās domāšanas atziņas, kā arī ironijas piesātinātas rindas par dzīvi, kādu grupa to redz apkārt. Nekādu liekulīgu smaidu, uzspēlētu laipnību, kas ir vieni no kapitālisma un kristīgās kultūras galvenajiem mārketinga ieročiem tautas smadzeņu skalošanā, kritiskās domāšanas aizmiglošanā.

Paši grupas dalībnieki par albumu saka tā: «Lai arī diska izdošana mūsdienās nav galvenais veids, kā sasniegt publiku un tās dzirdīgās ausis, tomēr turēt rokās albumu taustāmā veidā – tā ir lieliska sajūta par ieguldīto darbu mūzikas radīšanā un izpildīšanā. Ceram, ka disks būs arī kā liecība, ka eksistē pretestība masveida nekritiskās domāšanas kultūrai.»

«Anti-Pozitīvs»
«Anti-Pozitīvs» Foto: Publicitates foto

Grupa radīta 2013. gada martā, un tās dalībnieki nāk no jau iepriekš zināmām Latvijas metāla un panku grupām. Albumā iekļautās dziesmas tikušas ierakstītas trīs piegājienos, divās ierakstu studijās - Valmierā un Jelgavā. Albums tiek izdots pašu spēkiem ar izdevniecības «P3lican» draudzīgu palīdzību.

Albums pieejams grupas bandcamp lapā un mūzikas veikalā «Randoms».

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu