Rīgā notiks grupas «Otra puse» koncerts «Uzzīmē mani» (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar koncertzālē «Palladium» notiks grupas «Otra puse» un tās solista Normunda Pauniņa koncerts «Uzzīmē mani», informē grupas «Otra puse» menedžments.

Koncertā skanēs «Otras puses» hiti, kā arī dziesmas no jaunā albuma «Uzzīmē mani».

Koncertā piedalīsies arī perkusionists Rihards Zaļupe un stīgu kvintets.

Grupu «Otra puse» 1992.gadā izveidoja «Jumpravas» dalībnieki Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, par grupas solistu aicinot Pauniņu un grupas «Vaidava» taustiņinstrumentālistu Ivaru Makstnieku.

Lielus panākumus guva 1992.gadā tapusī Krēslas dziesma «Pēc lietus» ar Igo vārdiem un drīz pēc tam arī Pauniņa dziesma «Vēstules» ar Jāņa Baltausa tekstu.

2009.gadā izdots albums «Nakts vai rīts», kurš ieguva Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu kā labākais popmūzikas albums. Albuma tituldziesma ar tādu pašu nosaukumu saņēma radio hita balvu kā gada atskaņotākā un lejupielādētākā dziesma.

2011.gadā klausītāju atzinību ieguva Pauniņa duetā ar Aiju Andrejevu iedziedātā dziesma «Ave Pali». Dziesma ierindojās 1.vietā «Muzikālajā bankā». Tā izvēlēta arī par LNT seriāla «Nesaki man bizū» tituldziesmu.

2013.gada 1.maijā «Otra puse» klausītāju vērtējumam nodeva jaunu ierakstu albumu «Uzzīmē mani».

Par grupu

Grupu «Otra puse» 1992. gadā izveidoja «Jumpravas» dalībnieki Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, par grupas solistu aicinot skanīgā vokāla īpašnieku Normundu Pauniņu un grupas «Vaidava» taustiņinstrumentālistu Ivaru Makstnieku. Megahita statusu sasniedza 1992. gadā tapusī Aigara Krēslas dziesma «Pēc lietus» ar Igo vārdiem un drīz pēc tam arī Normunda Pauniņa dziesma «Vēstules» ar Jāņa Baltausa tekstu.

2009 .gadā izdots albums «Nakts vai rīts», kurš pārsteidzoši ieguva Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu kā labākais popmūzikas albums, kā arī albuma tituldziesma ar tādu pašu nosaukumu saņēma radio hita balvu kā gada atskaņotākā un lejupielādētākā dziesma.

2011. gadā klausītāju atzinību ieguva Normunda Pauniņa duetā ar Aiju Andrejevu iedziedātā dziesma «Ave pali». Dziesma ieguva tik milzīgu klausītāju mīlestību un atbalstu, ka ierindojās 1. vietā «Muzikālajā bankā», tādējādi kļūstot par 2011. gada vērtīgāko dziesmu. «Ave pali» izvēlēta arī par LNT seriāla «Nesaki man bizū» tituldziesmu.

2013 gada 1. maijā «Otra puse» klausītāju vērtējumam nodeva jaunu ierakstu albumu «Uzzīmē mani». Albuma tituldziesma «Uzzīmē mani», ko Normunds Pauniņš dzied duetā ar jauno dziedātāju Antru Stafecku, ir nominēta Latvijas radio 2 roka un popdziesmu aptaujas «Muzikālā banka» 15 klausītāko dziesmu vidū. Dziesma «Uzzīmē mani» jau kļuvusi par tautā iemīļotu un ir viena no Latvijas radio staciju spēlētākajām dziesmām.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu