Arī šogad notiks rokfestivāls «Klang!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/kfestlv

Rokfestivālā «Klang!», kas 25. un 26. jūlijā norisināsies Ķekavas pagasta Klaņģu kalnā, līdzās latviešu mūziķiem šogad uzstāsies arī viesi no Igaunijas, Polijas un Krievijas, informē festivāla rīkotāju pārstāvis Edgars Rakovskis. Festivāls «Klang!» Ķekavas pagasta Klaņģu kalnā norisināsies otro gadu.

Festivālā uzstāsies viena no pašmāju smagās mūzikas klausītāju iecienītākajām apvienībām «Frailty», kas pērnā gada nogalē nosvinēja desmit gadu jubileju, savukārt 2014.gada beigām gatavo jaunu repertuāru. Dalību apstiprinājuši arī latviešu smagā roka veterāni «Rūsa», kas pagājušajā gadā savā 26 gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē izdeva fanu ilgi gaidīto otro albumu «No vāka līdz vākam», un turboroka pamatlicēji «Oranžās brīvdienas». Festivālā viesosies arī apvienība no Krievijas «Arcanorum Astrum».

«Esam izanalizējuši pagājušā gada pasākuma norisi un šogad centīsimies būt labāki,» pauž Rakovskis, piebilstot, ka šoreiz festivāla teritorija būs plašāka, autostāvvietas novietojums - pārdomātāks, turklāt gaidāmi arī citi uzlabojumi un papildinājumi.

Biļetes uz pasākumu nopērkamas interneta vietnē «www.ticketshop.lv».

www.facebook.com/kfestlv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu