Valentīna dienā Liepājā uzstāsies «Otra Puse» un «Tranzīts»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Valentīna dienā, 14. februārī, Liepājas Olimpiskajā centrā uzstāsies Latvijas romantiskā popgrupa «Otra Puse» un viena no Latvijas labākajām deju grupām «Tranzīts», informē pozitīvo pasākumu aģentūras «Positive Energy» pārstāvis Jurģis Meženieks.

Grupa «Otra Puse» «Muzikālajā bankā» 2014. gadā ar dziesmu «Uzzīmē mani» ieguva godpilno otro vietu, savukārt grupa «Tranzīts» savulaik atzīta par labāko Latvijas deju mūzikas grupu.

Grupa «Otra Puse» izveidojās tālajā 1991. gadā un pastāvēja līdz 1997. gadam, kad visi grupas dalībnieki aizgāja katrs uz savu pusi. Bet tad, skaistajā 2006. gadā, grupa atkal apvienojās un turpināja savu muzikālo ceļu tādā pašā sastāvā, kādā beidza spēlēt. 2013. gadā grupa izveidoja dziesmu kopā ar Antru Stafecku. Dziesma bija tik populāra, ka skanēja visās radiostacijās un skan vēl joprojām, tāpēc mākslinieki ar šo dziesmu uzstājās arī «Muzikālajā bankā 2014», kur ieguva godpilno otro vietu.

Grupa «Tranzīts» visiem asociējas ar dziesmu «Es nevaru būt balts», šo nosaukumu mūziķis piešķīris arī vienam no saviem pirmajiem albumiem, ar kuriem iekaroja ļoti lielu popularitāti.

Biļetes uz Valentīna dienas koncertu var iegādāties visās «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv . Vairāk info par koncertu meklējiet www.positive-energy.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu