Kuldīgas grupa «Stūrī zēvele» izdod debijas albumu (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kuldīgā dibinātais ansamblis «Stūrī zēvele» izdod pirmo studijas albumu «Labrīt!» un aicina uz prezentācijas koncertu bārā «Vieta». Debijas albumā «Labrīt!» apkopotas 12 kompozīcijas, kuras sakomponētas visā grupas pastāvēšanas posmā, tādējādi izturējušas laika pārbaudi gan mēģinājumos, gan koncertos.

Albums tika ierakstīts pagājušā gada ziemas mēnešos Kuldīgas nekomerciālās kultūras centra «Zabadaks» jaunizveidotajā mēģinājuma telpā. Ierakstu procesā piedalījās arī studijas galvenā persona Edgars Briška, kā arī talantīgs mūziķis, brīvmākslinieks un grupas draugs Guillome Ohz, kurš uz ieraksta sesijām Kuldīgā speciāli bija atstopējis no Francijas. Ieraksta gala skaņas apstrāde tika veikta Valmierā, «Hodila records» studijā Ģirta Laumaņa vadībā. Šis ir pirmais albums, kurš ierakstīts Zabadakā un tiks izlaists vairāku kopiju tirāžā.

Ierakstu izdod NABA MUSIC / MELO RECORDS, tas būs pieejams gan digitālā formātā - grupas bandcamp.com profilā, gan taustāmā - CD formātā, ko papildinās arī visu dziesmu tekstu grāmatiņa. Albuma pirmā vāka autors ir Edgars Krauķis, kuram arī pateicoties ir radies grupas nosaukums, albuma noformējumā izmantotas fotogrāfijas no Kates Skrindas arhīva, bet par dizaina salikumu gādāja Klāvs Lauls.

«Labrīt!»
«Labrīt!» Foto: Publicitātes foto

Albuma prezentācija notiks 20. februārī bārā/kafejnīcā «Vieta». Šajā vakarā grupa sniegs koncertu, atskaņojot lielāko daļu no jaunā albuma skaņdarbiem, kā arī CD būs iespēja iegādāties par draudzīgu cenu.

twitter.com/SturiZevele

www.facebook.com/SturiZevele

Ansambli 2006. gadā dibinājuši jaunieši, kas viens otru pazīst kopš agras bērnības, uzauguši kopā Kuldīgā, mācījušies vienā skolā, pavadījuši laiku nekomerciālās kultūras attīstības centrā «Zabadaks». Šodien «Stūrī zēvele» sastāvā darbojas Kate Skrinda, Klāvs Lauls, Justīne Kuzņecova, Ilze Abersone, Maija Ušča, Uldis Gedra.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu