Elektroniskās deju mūzikas festivālu «GLOBALhouse» pārceļ uz septembri (pasākums atcelts) (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flamingorecordings.com

Elektroniskās deju mūzikas festivāla «GLOBALhouse» rīkotāji informē, ka 10. maijā plānotais pasākums «Palladium» koncertzālē tiek pārcelts uz šī gada 19. septembri. Iegādātās biļetes būs derīgas ieejai pasākumā arī 19. septembrī. Tās iespējams arī atgriezt «Biļešu Serviss» kasēs, saņemot naudu atpakaļ.

(precizēts datums)

GLOBALhouse elektroniskās deju mūzikas festivāls radīts ar mērķi aktualizēt elektroniskās deju mūzikas kultūru Latvijā, katrā no pasākumiem dodoties muzikālā ceļojumā uz kādu no deju mūzikas lielvalstīm. Kā pirmā pietura septembrī būs Nīderlande.

Apmeklētāju acis žilbinās Nīderlandes dīdžeju parāde, spoži pašmāju mākslinieki, gaismu un skaņu šovi, dejotāji un citi elpu aizraujoši pārsteigumi. Īpašais viesis «Funkerman» – viens no vadošajiem Nīderlandes elektroniskās deju mūzikas dīdžejiem un producentiem.

«Funkerman» jeb Ardie van Beek ir starptautiski atzīts dīdžejs un producents, «Can You Feel It Records» un «Flamingo Recordings» ierakstu leiblu radītājs.

«GLOBALhouse» rīko pasākumu aģentūra «Lemonbox» – ideju, notikumu, piedzīvojumu un kvalitātes rūpnīca, kurā tiek radīti un ir iedzīvināti dažādi produkti – publiski un korporatīvi pasākumi, reklāmas kampaņas, audio, video un foto, sporta pasākumi, koncerti, mūzikas festivāli jeb viss, kas nepieciešams aizraujošam piedzīvojumam. Komandā apvienojušās spēcīgas personības ar pieredzi pasākumu rīkošanas nozarē.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu