Fotoreportāža: Rīgā atklāta DJ skola (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

11. aprīlī Rīgā tika atklāta jauna interešu izglītības iestāde - Rīgas DJ skola, kur ārpus skolas, studiju un darba laika varēs apgūt zināšanas par dīdžejošanas pamatiem un modernajā treniņcentrā iepazīt nozares inovatīvākos tehnoloģiskos risinājumus. Rīgas DJ skolas uzdevums ir kvalitatīvi izglītot jaunu Latvijas dīdžeju paaudzi, tādējādi nodrošinot Latvijas talantu konkurētspēju globālajā tirgū un popularizējot Rīgas un Latvijas vārdu pasaulē.

Atklāšanas pasākumā ar paraugdemonstrējumu viesojās DJ Kostek, dīdžeju sacensību «Red Bull Thre3Style» Polijas uzvarētājs, vienlaikus izziņojot šo starptautisko sacensību norisi šovasar Latvijā. Skolas telpās ar Polijas viesi džemoja Latvijas bundzinieks un perkusionists Einārs Latiševs (Afro Ambient / Omerta), kurš regulāri sadarbojas radošā tandēmā ar dīdžejiem.

Skolas sienas turpmāk rotās mākslinieces Patricijas Brektes darbi, viņa savā mākslas studijā bieži uzņem dīdžeju pasākumus. Rīgas DJ skolas atklāšanā piedalījās vairāki ārvalstu dīdžeji, vietējās personības un mūziķi, to vidū Horens Stalbe, Uldis Rudaks, Artis Volfs, Ralfs Eilands, aktrise un psiholoģe Diāna Zande un radio topus iekarojusī grupa «Raimonds Pauls Goes Reggae».

Pasākuma laikā viesi tika tuvāk iepazīstināti ar skolas pasniedzējiem un aparatūru, kas nodrošina ne tikai mūsdienīgu un aizraujošu, bet arī patīkamu mācību procesu. Rīgas DJ skolas dibinātāji un pasniedzēji ir pieredzējuši Latvijas klubu, radio un festivālu dīdžeji: Kaspars Dabra, Kristiāna Kalniņa un Rūdolfs Budze, plašākai auditorijai zināmāki ar saviem muzikālajiem projektiem - DJ Dub:ra, «Crystal Sound System» un DJ Rudd.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu