Mūzikas veikalos notiks Mūzikas ierakstu veikalu dienai veltīti koncerti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 19.aprīlī, Vecrīgas mūzikas ierakstu veikalos «Upe» un «Randoms» norisināsies Mūzikas ierakstu veikalu dienai jeb «Record Store Day» veltīti akustiskie koncerti ar Alisi Josti, «Momend», «Bērnības miliciju», «Pyro Trees», «Dust Devil Drive», «Indygo» un «The Coco'nuts». Par to informē pasākuma rīkotāju pārstāve Maija Anna Ludbārža.

Mūzikas ierakstu veikalā «Randoms» plkst.17 būs iespēja dzirdēt «Dust Devil Drive», plkst.17.30 - «Bērnības miliciju», bet plkst.18 - «Indygo». Savukārt veikalā «Upe» no plkst.18.30 ar pusstundas intervālu uzstāsies Alise Joste, «The Coco'nuts», «Pyro Trees» un «Momend».

Ieeja pasākumos būs bez maksas.

«Record Store Day» ir tradīcija, kas ik gadu vienkopus pulcē mūzikas ierakstu veikalu apmeklētājus, darbiniekus un mūziķus. Laikā, kad tūkstošiem dziesmu ietilpst vienā digitālā ierīcē, «Record Store Day» ir svētki, kas atgādina par mūzikas ierakstu veikalu nozīmīgumu mūsdienu pilsētas kultūras dzīvē.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu