«Momend» Zviedrijā koncertēs kopā ar Jensu Lekmanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu grupa «Momend» aprīļa beigās dosies uz Zviedriju, lai sniegtu vairākus koncertus kopā ar zviedru mūziķi Jensu Lekmanu, informē «I love you records» pārstāve Dace Volfa.

Volfa norādīja, ka uzstāšanās būs viens no «Dinkytown» projekta posmiem. Viņa pastāstīja, ka šajā projektā jau piecus gadus rīko regulāras akustisko koncertu miniturnejas pa Zviedriju. «Dinkytown» turnejās pārsvarā piedalās zviedru mākslinieki. «Momend» ir pirmā grupa no Baltijas, kas uzaicināta šādā turnejā.

Gatavojoties gaidāmajiem koncertiem, «Momend» ir sagatavojusi īpašu akustisku programmu. Pirms došanās uz Zviedriju grupa to piedāvās arī klausītājiem Rīgā akustiskajā koncertā sestdien, 26. aprīlī, «DAD cafe».

«Indie/alternative» grupa «Momend» kopš dibināšanas 2009. gadā ir uzvarējusi vairākos jauno grupu konkursos, uzstājusies koncertos un festivālos Baltijā, izdevusi debijas albumu «Episodes of Trust» un pašlaik strādā pie otrā studijas albuma.

Lekmans sāka ierakstīt mūziku 2000. gadā, bet pirmos panākumus guva 2003.gadā, kad iznāca viņa EP ieraksts «Maple Leaves». Pēc Volfas teiktā, jau vairāk nekā desmit gadu Lekmans ir viens no iecienītākajiem māksliniekiem «indie» mūzikas fanu aprindās ne vien dzimtenē, bet arī tālu ārpus tās robežām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu