Cēsīs notiks vinilplašu tirdziņš (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Sestdien, 31. maijā, Cēsīs kultūras terasē «Zaļa zāle» norisināsies otrais vinilplašu tirdziņš. Arī šogad pasākumā, kuram dots nosaukums «Cēsu vinila diena» piedalīsies vairāki pašmāju skaņuplašu kolekcionāri, tirgotāji un vienkārši vinila entuziasti. Tirdziņā būs iespēja redzēt, dzirdēt un iegādāties dažāda vecuma, izdevumu, žanru, unikalitātes un kvalitātes skaņuplates, kā arī atskaņotājus un pārējo ar to saistīto.

«Cēsu vinila diena», notikums ar ambīciju kādu dienu kļūt par tradīciju, aizsācies pagājušā gada vasaras izskaņā rīkotajā skaņuplašu tirdziņā. Šogad darbības laiks tiek pārcelts uz brīdi, pirms melomāns ir noguris vasaras festivālos, piedāvājot ne tikai iegūt kārotu skaņuplati, satikt un atrast domubiedrus, bet arī, vinilam griežoties, kādu uzlūgt uz deju.

Dienu iesāks skaņuplašu tirdziņš kultūras terasē «Zaļa zāle», kurā piedalīsies vairāki pašmāju kolekcionāri, tirgotāji un gluži vienkārši vinila entuziasti. Tajā ikvienam būs iespēja redzēt, dzirdēt un iegādāties visdažādāko žanru un vecumu skaņuplates, atskaņotājus un citus ar vinilu saistītus aksesuārus.

Pasākuma ietvaros norisināsies arī izglītojoša diskusija starp skaņuplašu pazinējiem, dīdžejiem un kolekcionāriem, kuri tiksies blakus esošajā kafejnīcā «Bazaar». Diskusiju vadīs mūzikas žurnālists Uldis Rudaks.

«Cēsu vinila dienas» noslēguma svinības norisināsies klubā «Fonoklubs», kur uz skatuves kāps viens no Latvijas dīdžeju kultūras vecās skolas meistariem Mixmaster AG.

Ikviens, kam plauktā vai bēniņos stāv kaut viena lieka plate, ir aicināts pieteikt dalību tirdziņā, rakstot uz viniladiena@gmail.com vai zvanot 25478144.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu