Grupa «Rīgas Modes» izdod debijas EP (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju mūzikas aprindās atzinīgi vērtētais Ogres kolektīvs «Rīgas Modes» izdod savu debijas minialbumu. Tam, tāpat kā grupai, dots manifestējošais nosaukums «Rīgas Modes», un ieraksts ir kā laika liecinieks atsevišķās šā brīža Latvijas galvaspilsētas norisēs. Minialbumā ir apkopotas piecas naksnīgas noskaņas dziesmas, kas raksturo vētrainu viena vakara pieredzi kāda priekšpilsētas iedzīvotāja dzīvē. Grupa lepojas, ka rada mūziku latviešu valodā un cenšas tai piešķirt mūsdienīgu nozīmi.

«Rīgas Modes» EP kā viesmākslinieks piedalās arī pasaulē atzītā soula dziedātāja Aloes Blaka (Aloe Blacc) grupas mūziķis Ksavjers Vincents Kombss (Xavier Vincent Combs) no Francijas, kurš iespēlējis basģitāru dziesmā «Guļamistabas Disko».

Ieraksts tapis pagājušā gada rudenī «Wolk Recording Studios» Rīgā, miksēts Ģirta «Lomika» Laumaņa «Hodila» studijā Valmierā, savukārt minialbuma pēcapstrāde veikta «RFI Mastering» studijā Sietlā, ASV.

«Rīgas Modes» EP šobrīd ir pieejams lejupielādei «iTunes», tāpat tas pilnā garumā klausāms mūzikas servisos «Spotify», «Soundcloud», «Bandcamp», «Deezer» u.c. Vasaras pirmajā pusē ieraksts tiks izdots arī vinila formātā.

Atzīmējot debijas minialbuma iznākšanu, «Rīgas Modes» šovasar plāno aktīvu koncertdarbību. Šobrīd ir izziņota grupas uzstāšanās «LMT Summer Sound» un «Positivus» festivālos.

«Rīgas Modes» EP dziesmu saraksts

1. «Rīgas Modes»

2. «Naktslokāls»

3. «29222208»

4. «Guļamistabas disko»

5. «Evelīna un es»

www.facebook.com/rigasmodes

www.twitter.com/rigasmodes

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu