Foto: Rokeri «Relicseed» uzsauc albumu (noklausies) (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Otrdienas vakarā Rīgā, mūzikas veikalā «Randoms», norisinājās pašmāju metālmūzikas izpildītāju «Relicseed» albuma «Slaughterhouse» prezentācija, kas tika apvienota ar nelielām svinībām par godu grupas desmit gadu pastāvēšanai. «Relicseed» otrais studijas albums ierakstīts Losandželosas «Tranzformer Studios», sastrādājoties ar skaņu inženieri un līdzproducentu Braienu Karlstromu - «Relicseed» bija viena no pēdējām grupām, ar ko leģendārais inženieris strādāja. Bija paredzēts, ka viņš albumu arī miksēs un māsterēs, taču 2013. gada janvārī Karlstroms negaidīti nomira no sirdstriekas un ieraksts palika nepabeigts. Atlikušo skaņas apstrādi veica Dirks Kloibers un Maors Apelbaums.

«Slaughterhouse» izdod «Mikrofona ieraksti», un pasaulē tas pieejams sadarbībā ar kompānijas partneriem.

16. jūnijā grupa dosies ceļā uz ASV, kur noritēs albuma prezentācijas koncertu sērija. Kopā plānots sniegt vairāk nekā 40 koncertus dažādās ASV pilsētās, un tūres pirmā daļa noritēs kopā ar amerikāņu metālistiem «Aghori».

Kā stāsta kompānijā «Mikrofona ieraksti», «Relicseed» izveidojuši kampaņu vienā no populārākajiem «crowdfunding» jeb t.s. pūļa finansējuma portāliem «indiegogo.com», kas papildināta ar kolorītu video. Ziedojot nelielu summu, iespējams ne tikai palīdzēt mūziķiem viņu pirmajā koncertu tūrē, bet arī iegādāties kompaktdisku «Slaughterhouse», kreklus, kapučjakas, kā arī veicināt videoklipa filmēšanu albuma pirmajam singlam «Serial Leader», kura pirmizrāde paredzēta rokfestivālā «Klang!» 25.jūlijā. Klipa scenārija autors un režisors būs Toms Auniņš, producents - Rihards Gēcis, videomākslinieks - Māris Mīlgrāvis, kuri pārstāv neatkarīgo videostudiju «Komūna 7».

«Relicseed» spēlē vokālists un ģitārists Edgars Rakovskis, bundzinieks Andrejs Upmacis, basģitārists Jānis Narbuts un ģitārists Kārlis Šteinmanis. Grupa izdevusi albumu «60 minūtes sapņa» un uzstājusies Anglijā, Vācijā, Čehijā, Horvātijā, ASV, Krievijā un citās valstīs.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu