DMX ieilgušu veselības problēmu dēļ ir spiests pārcelt Eiropas tūri uz rudeni (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sestdien, 26.jūlijā, paredzēto koncertu Rīgā pasaulslavenais reperis DMX ieilgušu veselības problēmu dēļ spiests pārcelt uz 17.oktobri. Tiek atcelti arī plānotie koncerti Igaunijā, Šveicē un Slovākijā.

DMX menedžmenta pārstāvji informē, ka mākslinieks no 17.jūnijā Vīnē iegūtās traumas vēl pilnībā nav atveseļojies, kā rezultātā viņš ir spiests Eiropā paredzētos koncertus pārcelt uz oktobri.

«Protams, izveidojusies situācija nekādā gadījumā nav patīkama arī mums, bet apzināmies, ka mēdz būt arī šādi gadījumi, kurus nav mūsu spēkos ietekmēt. Aicinu visus saglabāt biļetes un izbaudīt koncertu 17.oktobrī! Kā papildu bonusu par sagādātajām neērtībām sestdien, 26.jūlijā, uzrādot iegādāto biļeti pie ieejas, jums būs iespēja baudīt trīs kokteiļus bez maksas, kā arī iegūt divas biļetes uz 23.augustā notiekošo Gary Nesta Pine koncertu; viņš plašākai publikai pazīstams kā Bob Sinclair dziesmu vokālists un superhita Love Generation izpildītājs. Mūziķis ir arī oficiālais Bob Marley dziesmu turpinātājs, tā ka būs dzirdami ari daži regeja pasaules hiti vispilnīgākajā izpildījumā,» stāsta kluba vadītāja Madara Maulvurfa.

Pasaulslavenais reperis un sliktais puisis DMX pasaules slavu ieguvis, pateicoties tādiem hitiem kā Party Up, X Gon’ Give It To Ya, Where The Hood At, Ruff Ryders’ Anthem un daudziem citiem.

DMX, īstajā vārdā Earl Simmons, ir ASV reperis un aktieris, kura albumi pārdoti vairāk nekā 30 miljonos eksemplāru, tādējādi viņam kļūstot par vienu no visu laiku komerciāli veiksmīgākajiem hip hop māksliniekiem. Mākslinieks veiksmīgi darbojās arī kā aktieris, filmējies vairāk nekā 10 Holivudas filmās, piemēram, Belly, Romeo Must Die, Exit Wounds, Cradle 2 the Grave u.c.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu