Daugavas koncertzālē uzstāsies Aija Andrejeva ar koncertprogrammu «Soļi» (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Šovakar plkst.20 Daugavas koncertzālē uzstāsies Aija Andrejeva ar koncertprogrammu «Soļi».

Īpaši Daugavas koncertzālei veidotajā programmā «Soļi» dziedātāja iekļāvusi savas iemīļotākās dziesmas no iepriekšējos gados izdotajiem albumiem. Kopā ar radošo komandu Kaspara Ansona un Kristapa Krievkalna vadībā Andrejevas izpildījumā izskanēs «Kafijas krūze», «Tu un es», «Kā neviens», «Dvēselīte», kā arī Kārļa Lāča komponētie skaņdarbi no albumiem «Ziedonis.Lācis.Sievietes.» un «Mežā».

Mūziķe pati šo koncertu uztver kā iespēju pašai atskatīties uz padarīto, kas tapis desmit gadu laikā. «Katru dziesmu, ko iekļaušu šī koncerta programmā, uztveru kā veltījumu kādam man nozīmīgam posmam vai cilvēkam - tam, kas man licis notikt kā māksliniecei,» pastāstīja Andrejeva.

Pagājušajā nedēļā ar savām labākajām dziesmām Daugavas koncertzāli pieskandināja grupa «Menuets», bet jūlija koncertu mēnesi 31.jūlijā noslēgs Intars Busulis.

Biļetes pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā «www.bilesuparadize.lv».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu