«The Sound Poets» Siguldā pievienosies igauņu grupa «Frankie Animal»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«The Sound Poets» koncertam Siguldas pilsdrupās 16. augustā pievienosies igauņu «indie» grupa «Frankie Animal», informē pasākuma organizatoru pārstāve Inese Saulāja.

2012. gadā izveidotais muzikālais sastāvs «Frankie Animal» jau saņēmis klausītāju un Igaunijas nozīmīgāko mūzikas kritiķu atzinību. Apvienība ieguvusi astoņus apbalvojumus Igaunijā populārajā jauno grupu konkursā «Noortebänd 2012». Tās dziesma «Obsession» vietnē «Soundcloud» ir noklausīta vairāk nekā 180 000 reižu un vietnē «Deezer» Igaunijas teritorijā ir klausītākā dziesma. Grupas skanējumu var salīdzināt ar «Arctic Monkeys» un Noras Džonsas daiļradi.

Jau ziņots, ka koncerts Siguldas pilsdrupās būs pēdējais grupas «The Sound Poets» šāda lieluma pasākums ar albuma «Tavs stāsts» repertuāru, jo pēc koncerta grupa dosies studijā, lai strādātu pie jaunām dziesmām. «The Sound Poets» koncertā piedalīsies paplašināts stīgu sastāvs un koris.

Pirms mazāk nekā gada grupa, svinot albuma «Tavs stāsts» iznākšanu, divos koncertos pulcēja kuplu skaitu klausītāju koncertzālē «Palladium», Rīgā. Grupas albums «Tavs stāsts» saņēmis «Zelta Mikrofona» apbalvojumu kā labākais poproka albums, kā arī albuma pārdošana sasniegusi «zelta» statusu.

Biļetes uz «The Sound Poets» koncertu Siguldas pilsdrupās ir pieejamas «www.ekase.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu