Stacijas laukumā notiks Pita Andersona koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Semēvics

«Origo Summer Stage», Stacijas laukumā, šodien plkst. 17 notiks Pita Andersona koncerts, informē tirdzniecības centra «Origo» sabiedrisko attiecību konsultante Madara Laicāne. Andersons uz «Origo Summer Stage» skatuves izpildīs piecdesmito gadu amerikāņu rokenrola dziesmas.

Rīt plkst.17 paredzēts festivāla «Laba daba» ieskaņas koncerts, kurā uzstāsies Nils Īle kopā ar mūziķiem no Gvinejas un saksofonistu no Zviedrijas.

«Origo Summer Stage» jau vasaras pirmajā pusē Rīgas iedzīvotājiem un viesiem deva iespēju ielūkoties dažādu kvalitatīvu festivālu - «Artissimo», «Rīgas ritmu», starptautiskā militāro orķestru festivāla, Pasaules koru olimpiādes - programmās. Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas laikā sešas dienas uz «Origo Summer Stage» skatuves bija iespēja redzēt līdz šim vērienīgākās Pasaules koru olimpiādes, kas šogad notika Rīgā - Eiropas kultūras galvaspilsētā -, draudzības koncertus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu