Jaunā pašmāju elektropopa apvienība «Hipstokrātija» izdod EP (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju progresīvā elektropopa apvienība «Hipstokrātija», kura pērnā gada beigās sevi klausītājiem pieteica ar debijas singlu «Starp citiem», digitāli laiž klajā debijas mazalbumu «Brīnumzeme». Grupā muzicē Kristaps Zirnis un Mārtiņš Strautiņš.

Albumā iekļautas sešas kompozīcijas, kuras ieskaņotas dzimtajā valodā. Par skaņdarbu saturisko pusi grupas dalībnieki izsakās šādi: «Visām dziesmām tematiskās paralēles ir savelkamas par un ap Rīgu. Pretēji ierastajam, maksimāli centāmies likt uzsvaru uz vārdiem, tādējādi pievēršot sabiedrības uzmanību aktualitātēm un notikumiem, kurus ikdienā palaižam garām vai klaji ignorējam. Jāuzsver arī fakts, ka dziesmās caur epitetiem un metaforām apdziedāta dažādu sabiedrības slāņu politiskā un sociālā atbildība.»

Albums ir pieejams grupas Bandcamp lapā, kā arī drīzumā būs noklausāms un lejupielādējams lielākajās interneta mūzikas vietnēs Spotify un iTunes.

facebook.com/hipstokratija

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu