Raimonds Pauls uzstāsies ar draugiem no Jamaikas (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar dienu, kas veltīta Raimonda Paula mūzikai, šovakar (21.08.) plkst. 19 Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, sāksies festivāls «Bigbank Latvijas pērles». Kā «Latvijas pērlēm» veltītajā preses konferencē žurnālistiem sacīja festivāla producente Elita Mīlgrāve, maestro kopā ar Raimonda Macata grupu izpildīs gan savu populāro repertuāru, gan vairākus pirmatskaņojumus ar jauno vokālisti, «Riga Jazz Stage 2014 Grand Prix» ieguvēju Kristīni Prauliņu.

Koncertā ar starptautisko projektu «Raimonds Pauls Goes Reggae» piedalīsies grupa «Indikaa» no Lielbritānijas, kā arī somu soliste Sonja Bišopa ar maestro zelta hitiem.

Kā ziņots, festivāls «Latvijas pērles», kas Dzintaru koncertzālē notiks no 21. augusta līdz 24. augustam, vienkopus pulcēs latviešu mūzikā ievērojamas personības.

Kā Mīlgrāve, tā Pauls uzsvēra, ka «Latvijas pērles» notiks pirmo gadu, taču, ja būs interese, ir doma festivālu veidot kā regulāru pasākumu.

Biļetes uz festivālu nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs un interneta vietnē «www.bilesuparadize.lv».

Vēl festivālā:

22. augustā – Laima Vaikule

23. augustā – Mārtiņa Freimaņa dziesmas

24. augustā – Olga Rajecka

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīze tirdzniecības vietās un internetā:

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu