Daugavas koncertzālē «Otra puse»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Ceturtdien, 14.augustā, plkst. 20 Daugavas koncertzālē notiks grupas «Otra puse» koncerts, informēja Daugavas koncertzāles pārstāvji. Grupa un tās solists Normunds Pauniņš koncertzāles apmeklētājiem piedāvās grupas visu laiku labāko dziesmu koncertu.

Koncertā skanēs grupas dziesmas «Vēstules», «Ieskaties», «Nakts vai rīts», «Dievs dod», «Pēc lietus», kā arī dziesmas no jaunā albuma «Uzzīmē mani».

Grupa «Otra puse» dibināta 1992. gadā, un tās pamatsastāva mūziķi ir Pauniņš un Ivars Makstnieks, kurš spēlē taustiņinstrumentus. Koncertā piedalīsies arī bundzinieks Mārtiņš Miļevskis, ģitārists Jānis Čubars un basists Jānis Olekšs.

Grupa saņēmusi Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu par labāko popmūzikas albumu 2009. gadā «Nakts vai rīts» un 2013. gadā «Uzzīmē mani». Klausītājiem pazīstamā dziesma, kas iedziedāta duetā ar Aiju Andrejevu, «Ave Pali» atzīta par 2011.gada «Muzikālās bankas» vērtīgāko dziesmu.

Nākamnedēļ, 21.augustā, Daugavas koncertzālē uzstāsies Jānis Stībelis, sniedzot jaunā albuma ieskaņas koncertu, 28. augustā uz balli-koncertu aicina rokenrola grupa «Big Al & The Jokers», bet koncertzāles sezonu noslēgs «Latvian Blues Band», kas ar savu labāko dziesmu koncertu uzstāsies 5.septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu