Lucavsalā uzstāsies Kārlis Kazāks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar (20.08.) plkst.20 Lucavsalā, Rīgas veikparkā, notiks dziesminieka Kārļa Kazāka brīvdabas koncerts, informē Rīgas veikparka vadītājs Juris Poļakovs. Kazāks atskaņos paša sacerētas dziesmas no trim albumiem un arī jaunākās dziesmas, kas tapušas pēdējā laikā. Koncetrprogrammu veidos mākslinieka mirkļa izjūtas, kas radīs īpaši maģisku un emocionālu saikni ar klausītāju, norādīja Poļakovs.

«Visu vasaru izvairījies no galvaspilsētas, beidzot apstājos arī te, Lucavsalā, ceļā uz skaistu rudeni,» koncertu komentēja Kazāks.

Kazāks savu debiju mūzikā sāka 1996. gadā grupas «Dull Doll» sastāvā. 2000.g adā viņš izveidoja jaunu grupu - «Oceanfall». Grupa ir pazīstama ar tādiem skaņdarbiem kā «Debesīs mūs nepieņems», «Saule nenoriet» un «Es maldos tavās krāsās». Pēc dalības vairākos sastāvos Kazāks attālinājās no kāda vienota grupas skanējuma formāta un vairāk pievērsās individuāliem projektiem.

Ieeja koncertā būs bez maksas.

Rīgas vienīgais veikparks ir parks Mazajā Daugavā, Lucavsalā. Tajā ir maza kafejnīca, kurā notiek romantiski trešdienas akustiskās mūzikas vakari, brīvdabas kino un citas izklaides.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu