Olga Rajecka ar koncertu atzīmē buramdziesmu albuma izdošanu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dace Blūma

Vakar, 24. augustā, Dzintaru koncertzālē notika Olgas Rajeckas jaunā ierakstu albuma un koncertprogrammas «Buramdziesmas» prezentācijas koncerts. Koncerta pirmajā daļā Olga ar grupu izpildīja jaunajā CD iekļautās dziesmas, bet otrajā daļā uzstājās Olga un Olgas viesi, sniedzot tautiskā garā ieturētus priekšnesumus, kurus kuplināja TDA «Līgo», VPDK «Rotaļa» dejotāji, kā arī «Laimas muzykanti», Baumaņu ģimene un Rihards Lepers.

Albumā «Buramdziesmas» iekļautas 12 Imanta Kalniņa dziesmas ar Broņislavas Martuževas, Māra Čaklā, Laimas Līvenas, Sordžini Naidu, Ojāra Vācieša, Māras Zālītes, Vika un Imanta Ziedoņa dzeju.

Dziesmas ierakstītas studijā GEM šovasar kopā ar studijas producentu Gati Gaujenieku. Ierakstā piedalījušies mūziķi Aivars Gudrais, Jānis Miltiņš, Modris Laizāns, Viesturs Samts, Andris Klučnieks, Vīgants Murelis, Māris Muktupāvels, Sanita Sprūža, Ivars Kalniņš un dziedātāja Zane Gudrā, kura iedziedājusi papildu vokālus, kā arī duetā ar Olgu ierakstījusi dziesmu «Man apnikusi».

Jaunais albums mūzikas veikalos pieejams CD versijā, bet Mp3 iespējams lejupielādēt mūzikas lejupielādes portālā Doremi.lv, kā arī noklausīties mūzikas straumēšanas servisā Spotify.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu