Liepājas pludmalē uzstāsies Edavārdi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš

Trešdien, 27.augustā, plkst. 23 Liepājas pludmales bārā «Red Sun Buffet» uzstāsies latviešu repa izpildītājs Edavārdi. 3. jūlijā «Ghetto Games» laikā notikušajā brīvrunu jeb freestyle cīņā Edavārdi izcīnīja uzvaru, kas šāda veida sacensībās viņam bija atgriešanās pēc vairāku gadu pārtraukuma. Iepriekšējā skaļākā uzvara brīvrunu cīņās viņam bija 2009. gada «Hip Hop Zaptē».

Iedvesmu rakstīšanai Edavārdi smeļas no dažāda žanra izpildītājiem, sākot ar Eminem un beidzot ar «Led Zeppelin», kas viņa repam dod savdabīgu un orģinālu skanējumu. Edavārdi tekstos izmanto sarežģītas atskaņu sērijas un atjautīgas vārdu spēles.

Edavārdi savas karjeras laikā uzstājies liela un mazāka mēroga koncertos Rīgā, Alūksnē, Liepājā, Talsos, Cēsīs, Madonā, Rēzeknē un citās Latvijas pilsētās, kā arī piedalījies un uzvarējis vairākās freestyle cīņās.

«Viens no cilvēka galvenajiem uzdevumiem ir radīt kaut ko no nekā, un es cenšos to darīt ar mūziku. Es gribu veidot tādas dziesmas, kas ar savu kvalitāti, tehniku un saturu radīs rezonansi klausītājos. Mans mērķis ir ienest šajā žanrā jaunas idejas un mainīt cilvēku priekšstatu par to,» par savu radošo darbību stāsta Edavārdi.

Patlaban Edavārdi strādā pie diviem jauniem projektiem, kas patlaban izgājuši finiša taisnē, un jaunā mūzika pie klausītājiem nonāks tuvāko mēnešu laikā. Kopš 2005. gada Edavārdi kopumā izdevis piecus dziesmu apkopojumus jeb relīzes, kā arī piedalījies vairāku repa albumu un izlašu tapšanā.

Edavārdi savulaik darbojies arī apvienībās PKI un «Riekstu armija».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu