«Jersikas ielas vinila diena» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes/Lauris Aizupietis

Jau divus gadus Cēsīs veiksmīgi norisinājies vinilplašu, vinila aksesuāru un tehnikas tirdziņš. Sestdien, 13. septembrī, Rīgā gaidāms līdzīgs notikums, kas tiks veltīts vinila plašu kultūras entuziastiem un profesionāļiem, - «Jersikas ielas vinila diena».

Visas dienas garumā no plkst. 11 notiks skaņuplašu tirdziņš, kurā piedalīsies vairāki pašmāju kolekcionāri, tirgotāji un gluži vienkārši vinila entuziasti. Tajā ikvienam būs iespēja redzēt, dzirdēt un iegādāties visdažādāko žanru un vecumu skaņuplates, atskaņotājus un citus ar vinilu saistītus aksesuārus.

Pasākuma programmā paredzētas trīs izglītojoša rakstura tikšanās un sarunas. Būs iespēja tikties ar lielākās šellaka plašu, «Bellacords Electro» izdevniecības ierakstu kolekcijas īpašnieku, topošās grāmatas par skaņuplašu vēsturi Latvijā autoru un «Skaņuplašu vēstures muzeja» izveidotāju Ati Gunivaldi Bērtiņu, mūzikas pētnieku, rakstnieku un melomānu Klāsu Vāveri un akustikas sistēmu speciālistu Juri Priedīti.

Par godu sava pirmā EP vinila iznākšanai pasākumu noslēgs grupas «Rīgas Modes» uzstāšanās. Ieraksts tiks izdots ierobežotā 300 plašu tirāžā, un «Jersikas ielas Vinila diena» būs pirmā iespēja iegādāties «Rīgas Modes» minialbumu, turklāt par svinīgu cenu.

Rīgas Modes
Rīgas Modes Foto: Publicitātes/Lauris Aizupietis

Lai pieteiktu dalību tirdziņam - viniladiena@gmail.com vai 25478144

«Jersikas ielas vinila diena» norisināsies Rīgā, Jersikas ielā 21 no plkst. 11.00

Par dzērienu un ēdienu rūpēsies terase «Zaļa Zāle».

Sīkāka informācija par pasākuma norisi «Facebook»:

www.facebook.com/viniladiena

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu