Daugavas koncertzāle sezonu noslēgs ar «Latvian Blues Band»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 5. septembrī, plkst. 20 Daugavas koncertzāles otro koncertu sezonu noslēgs «Latvian Blues Band» ar koncertprogrammu «Nothin', but the blues», informē Daugavas koncertzāles pārstāvji.

Koncertā būs dzirdami jau zināmi «Latvian Blues Band» skaņdarbi, kā arī jaunas, līdz šim neatskaņotas kompozīcijas no gaidāmā grupas albuma. Šajā koncertā - blūza ceļojumā - būs iespējams izbaudīt šīs mūzikas krāsainību un daudzveidību, sākot no Ņūorleānas saulainajiem ritmiem līdz pat Čikāgas blūza tradīcijām.

Daugavas koncertzāle vēra durvis pagājušās vasaras sākumā Rīgā, Triangula Bastiona ēkā. Tā ir atvērtā tipa koncertzāle ar terasi un skatu uz pilsētu un Daugavu. Šovasar uz koncertzāles skatuves kāpa tādi mākslinieki kā Linda Leen, grupa «bet bet», Olga Rajecka, grupa «Pērkons», Aija Andrejeva, grupa «Otra puse», Jānis Stībelis, Intars Busulis, britu televīzijas talantu konkursa «X Factor» devītās sezonas uzvarētājs Džeimss Arturs u.c.

Biļetes uz koncertu pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu