Oktobrī gaidāms jauns «Oyaarss» albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Oktobra otrajā pusē baušķenieks «Oyaarss» (Arvīds Laivinieks) klausītājiem piedāvās savu jaunāko veikumu. Albums «Zemdega» tiks izdots Vācijas ierakstu izdevniecības «Ad Noiseam» paspārnē, gluži kā abi iepriekšējie albumi «Bads» un «Smaida greizi nākamība».

Jaunajā ierakstā būs dzirdami pēdējo divu gadu laikā tapušie skaņdarbi, kas turpinās šķetināt abos iepriekšējos ierakstos aizsāktās noskaņas. Būs dzirdami arī viesmākslinieki, tostarp grupas «Amenra» vokālists Kolins H. V. E. (Colin H. van Eeckhout), pianists Edgars Raginskis un dzejniece Agnese Krivade. Albums «Zemdega» būs pieejams iegādei CD un vinila formātā izdevniecības «Ad Noiseam» tīmekļa veikalā, kā arī citviet interneta ārēs.

Paralēli savām elektroniķa sologaitām Oyaarss ir apvienojis spēkus ar kolektīva «Jeruzalemes dedzinātāji» dalībniekiem (Matīss Saulītis, bungas, Nauris Brūvelis, ģitāra), uzstājoties grupas formātā ar segvārdu «Neļaudis». Tuvākajā nākotnē Oyaarss būs redzams un dzirdams uz skatuves 27. septembrī Liepājā («Neļaudis»), 11. oktobrī Vācijā festivāla «Maschinenfest» ietvaros («Neļaudis») un 18. oktobrī Beirūtā, Libānā.

«Zemdega»
«Zemdega» Foto: Publicitātes foto

www.oyaarss.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu