«Carnival Youth» debijas albumu izdos 20. oktobrī (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā pašmāju grupa «Carnival Youth», kas šajā pavasarī sevi veiksmīgi pieteica ar debijas EP «Never Have Enough», 20. oktobrī izdos pilnmetrāžas albumu un novembrī dosies savā pirmajā Latvijas koncerttūrē, informē grupas menedžments.

Koncerttūri «Carnival Youth» uzsāks Rīgā, koncertzālē «Palladium» 22. novembrī. Tam sekos koncerti Liepājā, «Fontaine Palace» 28. novembrī, Jelgavā, «Četri Balti Krekli» 29. novembrī, Valmierā 5. decembrī un noslēgsies Cēsis, «Fonoklubs» 6. decembrī.

Biļetes uz koncertu Rīgā pieejamas no šodienas www.eKase.lv, uz pārējām Latvijas pilsētām – no pirmdienas. Biļetes cena uz koncertu Rīgā, «Palladium» sākot no 15 eiro, uz pārējiem Latvijas koncertiem no 7 eiro.

Līdz Latvijas koncerttūrei «Carnival Youth» paredzēta aktīva koncertēšana Eiropā. Šobrīd grupa atrodas Vācijā, kur šovakar uzstāsies «Reeperbahn Festival» Hamburgā. Rīt, 19. septembrī grupas «EP» «Never Have Enough» caur ierakstu kompāniju «Popup Records» tiek izdots Vācijā, Austrijā un Šveicē. Vēl šoruden «Carnival Youth» uzstāsies Budapeštā, Vīnē, festivālā «Waves Vienna», Bratislavā, festivālā «Waves Bratislava», Tamperē, festivālā «Lost in Music», Londonā un novembra vidū – sešu koncertu turnejā Vācijā. Radio SWH ēterā varēs sekot līdzi grupas gaitām Eiropas turnejā, kā arī piedalīties īpašā loterijā un saņemt grupas sūtītu pastkarti no katras pieturvietas Eiropā un laimēt ielūgumus uz kādu no koncertiem Latvijā.

Šodien «Carnival Youth» nodod klausītāju vērtējumam dziesmu «Akmentiņi», kura būs iekļauta gaidāmajā grupas albumā. Dziesmas tekstam par pamatu ņemts Imanta Ziedoņa dzejolis.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu